Over ons

Al vanaf mijn jeugd loopt de fietsenwereld als een rode draad door mijn leven. Door mijn ervaringen als mobiele fietsenmaker, het bijwonen en ondersteunen van tourtochtevenementen en door het zelf beoefenen van de sport weet ik wat er speelt binnen de wielerwereld.

Steeds vaker komt de racefietser negatief in het nieuws, omdat hij zich asociaal gedraagt in het verkeer. Het is voor een racefietser meestal geen optie om een bel aan het stuur te bevestigen. De fietsbel zit in de weg en doet afbreuk aan het strakke uiterlijk van de fiets. Dit betekent dat een racefietser moet schreeuwen naar andere weggebruikers om hen te waarschuwen. Deze gevaarlijke inhaalacties leiden vaak tot ongelukken. Tijdens mijn werk als mobiele fietsenmaker schrok ik van het aantal ongevallen dat werd veroorzaakt door het ontbreken van een fietsbel.

Zo ben ik op het idee gekomen om een bidon met geïntegreerde fietsbel te ontwerpen. Hierdoor blijft het mooie design van de racefiets intact, heeft de racefietser de mogelijkheid om andere weggebruikers te waarschuwen en blijft de verkeersveiligheid daardoor gewaarborgd.

Na veel positieve reacties besloot ik iets met mijn uitvinding te gaan doen. Samen met fanatiek  sporter en tevens mijn zwager Gerrie de Jongh heb ik de V.O.F. Bi-Bell opgericht. Samen hebben wij gezocht naar de juiste oplossingen en dit heeft geleid tot een schitterend eindresultaat. Wij presenteren daarom met trots onze Bi-Bell.

Ons motto op de fiets: “Ik Bi-Bell wel!”

Bill Rombouts en Gerrie de Jongh

Wie zijn wij

Jaren ervaring
Voor veilig verkeer
Nederlands product
Innovatief design